W przerwie…przekąska z przepisu @jadlonomia ,wędzone tofu w sosie śliwkowym, boskie w smaku.
Dziś pracowity dzień, przygotowuje się do webinaru, którego będę gościem jako historia mamy i syna, chorującego na PKU i nasza wspólna wędrówka przez życie wraz z dylematami jakie niesie ta choroba.
Cofając się w przeszłość bo to już 26 lat zobaczyłam jak nasze myślenie wpływa na naszą postawę w codzienności i jak ją kształtuje. Dlatego cieszę się,że mogę się rozwijać i poznawać nowe rozwiązania aby mój dzień jutrzejszy był bardziej inspirujący i uwalniający ze schematów Matrixa, oczywiście nie ma stąd wyjścia ale fajnie mimo to znaleźć Tutaj,to swoje miejsce .
Podgryzam tofu i oddycham. Już we wtorek będę opowiadać i chciałabym wnieść wartość mojego doświadczenia dla rodziców, którym w jakiś symboliczny sposób życie legło w gruzach po otrzymaniu diagnozy swojego dziecka…teraz dowiedzą się jak było to u mnie i jak ja sobie z tym poradziłam🌸
👉A Ciebie, dla przypomnienia zapraszam na sesje abyś nauczył się być odpowiedzialnym za każdą sekundę swojego życia. Gdańsk lub online.