Połechtane podniebienie

Połechtane podniebienie…dla kobiet,dla prawdziwego wojownika…wyżerka. .
Moja historia z sushi🍱rozpoczęła się ok 9 lat temu wraz z początkiem mojej ścieżki duchowej.W przerwie warsztatów rozwojowych Alicja Bednarska 😘 zaprosiła nas do @sakanamoliera. Nie pamiętam czy wtedy spróbowałam tych wykwintności ale zaciekawił mnie sushi master, który niczym twórca rzeźbił swoje dzieło🐟Ta sensualność dotyku, skupienie, wyrafinowanie,wymiana energii i efekt końcowy w pierwszej kolejności dla oka…to takie podniecające, uczta dla duszy🥢

Dziś moje numer 1🥇na liście kulinarnych rarytasów.A jeszcze chwilę temu zarzekałam się, że nigdy nie tknę…fuj te glony…co za profanacja.
Myślę,że miejsce,w którym było mi zaznać tej uczty podniebienia,jak do tej pory najlepsze,spowodowało,że pokochałam sushi bo zostało wykonane na najwyższym poziomie. Okazało się później, że jest to ulubione miejsce gwiazd TV.Podobno sushi żerca pochłonął 23 talerzyki.
W idei sushi ważne jest wszystko bo to filozofia, kunszt łączenia składników…i te kolory,celebrowanie w gronie najbliższych,pomimo,że pierwotnie to metoda konserwacji ryb w Azji. ❤️kocham i testuję smaki❤️ostatnio byłam w @moshimoshigdyniasopot 👍klimatyczne miejsce.
Co mnie jeszcze zaskoczy i zainspiruje? 🔥Nigdy nie mów nigdy🔥życzę niecodziennych odkryć🙂
P.s koniecznie lampka wina choya🍸🥢

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wypełnij, bym się upewniła. że nie jesteś botem. Dziękuję. 21 − 17 =